Is een Water Activator in mijn woning mogelijk?

Share

Is een Water Activator in jouw woning mogelijk? Lees meer over de installatie van de Water Activator in deze blog.

Heb je interesse in een Water Activator van AguaVibes als gezond alternatief voor de klassieke waterontharder? Maar vraag jij je af of een Water Activator wel geschikt is voor jouw woning? In deze blog geven we meer toelichting over de installatie van de Water Activator.

Is de Water Activator geschikt voor mijn huis?

De Water Activator is speciaal ontworpen voor huishoudelijk gebruik. Iedere woning kan ermee uitgerust worden, ongeacht de gezinsgrootte. Zo is de maximale doorstroomcapaciteit zo’n 150 liter per minuut. En dat kan je bij normaal gebruik nooit overschrijden.

Heb je een grote woning? Dan is de afstand van de Water Activator tot de belangrijkste warmtebronnen zoals de boiler en de (vaat)wasmachine mogelijk groter dan 10 à 12 meter. In dat geval bekijken we samen met onze erkende plaatsingsdienst of een secundaire (piloot-) Water Activator nodig is.

Is de Water Activator geschikt voor mijn appartement?

De Water Activator is zeker ook geschikt voor appartementen. Wel raden we aan om één Water Activator per appartement te nemen. Niet omdat we zo goede zaken kunnen doen, maar wel om een optimale werking te garanderen.

Als je maar één Water Activator per appartementsgebouw neemt, is de afstand van het toestel tot de belangrijkste warmtebronnen van sommige appartementen misschien te groot. Die afstand mag namelijk niet meer dan 10 à 12 meter zijn.

Waar wordt de Water Activator geplaatst?

De Water Activator wordt tussen de drinkwaterleiding geplaatst. Horizontaal of verticaal: de Water Activator kan onder ieder mogelijke hoek worden geïnstalleerd. Hou er wel rekening mee dat er tot op één meter een stopcontact moet zijn.

Let er ook op dat de Water Activator met de doorstroomrichting wordt geplaatst. De juiste richting is aangegeven met een pijl. Als die richting niet wordt gerespecteerd, werkt de Water Activator niet en blokkeert jouw waterleiding.

Kalkprobleem eBook

Download
ons gratis eBook

Jouw kalkprobleem opgelost zonder zout en onderhoud

Naam
Email
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ontvang nu een gratis offerte!

Wil jij ook kalkvrij en mineraalrijk water? We helpen je graag met "neen" te zeggen tegen kalkproblemen en plastic flessen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Beoordelingen
Uitmuntend
Jan 01

“ Het doet perfect wat het moet doen, na een paar dagen zie je bijvoorbeeld dat de aangekoekte kalk begint los te komen. Het is een milieubewuste keuze, geen zouten die in de riolering komen, geen chemische producten in je water. Het water blijft perfect drinkbaar. En het is in mijn ogen goedkoop.”

Didier van Goey
37 jaar
Dec 05

"Jarenlang heb ik een waterontharder met zout gehad, maar dat werd mij op den duur te kostelijk. Daarom kocht ik zo’n Water Activator, want dat toestel heeft geen onderhoud nodig. Het werkt begod evengoed en zelfs beter, want nu kan ik gewoon van de kraan drinken…"

Ron Sterckx
52 jaar
Nov 11

"Ik ben al lang bezorgd om het milieu, maar vooral sinds ik kinderen heb. Daarom vind ik de Water Activator perfect. Ik hoef nooit nog water uit plastic flessen te kopen, want ik drink gewoon van de kraan. En het water is zelfs nog gezond ook!"

Céline Breugelmans
46 jaar
Okt 22

"Geringe plaats dat het toestel inneemt. Geen zout nodig. Plaatsing door installateur. Resultaat is zelfs beter dan verwacht!!! Water is echt overal zachter en ook beter van smaak!!!Zeker ook de prijs/kwaliteit!"

Walter De Sutter
52 jaar