Vacature: sterke sales met passie voor het milieu

Share

Ben jij een sterke sales met een passie voor het milieu en een goed gevoel voor humor? Lees dan deze blog.

Meer dan ooit ligt de focus in onze maatschappij op het milieu en gezondheid. En dat merken we ook bij AguaVibes. Daarom zijn we op zoek naar een passionele verkoper die onze producten voor gezond en kalkvrij water mee aan de man wil brengen.

Verkopen is een makkie (als je écht gelooft in je product)

Wie bij AguaVibes aan de slag gaat, verkoopt niet zomaar een product. Bij ons draag je immers bij aan de gezondheid van mensen, dieren, apparaten en het milieu. Met onze Water Activator help je gezinnen aan gezond, kalkvrij leidingwater met 70% meer mineralen.

Jij houdt van verkopen (en af en toe een grap)

Een diploma? Dat boeit ons niet echt. We kijken alleen naar de persoon die jij bent en de resultaten die je levert. We zoeken iemand die houdt van verkopen. Die een passie heeft voor het milieu en die al eens graag lacht. Liefst iedere dag.

Voel je al de kriebels?

Bekijk hier dan snel de volledige vacature!

Kalkprobleem eBook

Download
ons gratis eBook

Jouw kalkprobleem opgelost zonder zout en onderhoud

Naam
Email
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ontvang nu een gratis offerte!

Wil jij ook kalkvrij en mineraalrijk water? We helpen je graag met "neen" te zeggen tegen kalkproblemen en plastic flessen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Beoordelingen
Uitmuntend
Jan 01

“ Het doet perfect wat het moet doen, na een paar dagen zie je bijvoorbeeld dat de aangekoekte kalk begint los te komen. Het is een milieubewuste keuze, geen zouten die in de riolering komen, geen chemische producten in je water. Het water blijft perfect drinkbaar. En het is in mijn ogen goedkoop.”

Didier van Goey
37 jaar
Dec 05

"Jarenlang heb ik een waterontharder met zout gehad, maar dat werd mij op den duur te kostelijk. Daarom kocht ik zo’n Water Activator, want dat toestel heeft geen onderhoud nodig. Het werkt begod evengoed en zelfs beter, want nu kan ik gewoon van de kraan drinken…"

Ron Sterckx
52 jaar
Nov 11

"Ik ben al lang bezorgd om het milieu, maar vooral sinds ik kinderen heb. Daarom vind ik de Water Activator perfect. Ik hoef nooit nog water uit plastic flessen te kopen, want ik drink gewoon van de kraan. En het water is zelfs nog gezond ook!"

Céline Breugelmans
46 jaar
Okt 22

"Geringe plaats dat het toestel inneemt. Geen zout nodig. Plaatsing door installateur. Resultaat is zelfs beter dan verwacht!!! Water is echt overal zachter en ook beter van smaak!!!Zeker ook de prijs/kwaliteit!"

Walter De Sutter
52 jaar