Gezond kraanwater met Water Activator

Gezond kraanwater

Heb je geen enkel probleem met kalk? Zelfs dan is het geen overbodige luxe om een Water Activator te installeren. Zo blijven dankzij de Water Activator 70% van de gezonde en essentiële mineralen in het leidingwater. Lees er meer over in deze blog.

Wat maakt leidingwater in theorie zo gezond?

Leidingwater bevat de mineralen calcium (Ca++) en magnesium (Mg++) die enorm goed voor jou zijn. Jouw lichaam kan simpelweg niet zonder deze mineralen.

Zo bevordert calcium onder meer de stevigheid van je botten. Magnesium is dan weer belangrijk voor de energievoorziening in je lichaam, de opbouw van enzymen, de verlaging van stress en de verbetering van je geheugen.

Wat gebeurt er met de gezonde mineralen zonder een Water Activator?

De mineralen calcium (Ca++) en magnesium (Mg++) zijn niet alleen essentieel voor je gezondheid. Ze blijven helaas ook geleidelijk aan achter in je leidingen en huishoudelijke toestellen in de vorm van kalk.

Zo trekken de ionen Ca++, Mg++ en CO3-- elkaar steeds aan en vormen ze samen het molecule CaC03, dat neerslaat in je leidingen en toestellen. De officiële naam van het molecule CaC03 is calciet, maar je kent het wellicht beter als kalksteen.

Als je vaak water van de kraan drinkt, moet je beseffen dat het merendeel van de gezonde mineralen dus achter is gebleven in je leidingen. En dat je leidingwater eigenlijk niet meer zo gezond is als je hoopte.

Hoe behoudt een Water Activator de gezonde mineralen in het water?

De Water Activator behandelt het water door middel van eenelektromagnetisch veld, dat ervoor zorgt dat de mineralen Ca++ en Mg++ zich niet meer aan elkaar en je leidingen kunnen hechten in de vorm van kalk.

En dat betekent dus dat de gezonde mineralen in het kraantjeswater blijven. Onderzoek van de Rijksuniversiteit Gent toont zelfs aan dat water dat behandeld is door de Water Activator tot 70 procent meer gezonde mineralen bevat dan gewoon leidingwater.

Drink je vaak kraantjeswater om jezelf kosten te besparen en het milieu niet te belasten? Vergeet dan zeker niet jouw eigen gezondheid. Door de Water Activator van AguaVibes te plaatsen is de gezondheid van jou en je gezin verzekerd.

AguaVibes: bevordering gezondheid en milieu

AguaVibes staat voor gezond water. We concentreren ons op de gezondheid van mensen, het milieu en toestellen. Daarom ontwikkelen we producten die jouw gezondheid bevorderen en ecologisch zijn. We beseffen dat water de basis is van al het leven. En het verdient dan ook onze focus.

Deel dit artikel