Gezond kraanwater met Water Activator

Share

Hecht je belang aan gezond en drinkbaar kraantjeswater? Dankzij de Water Activator blijft 70% van de gezonde en essentiële mineralen in het leidingwater.

Heb je geen enkel probleem met kalk? Zelfs dan is het geen overbodige luxe om een Water Activator te installeren. Zo blijven dankzij de Water Activator 70% van de gezonde en essentiële mineralen in het leidingwater. Lees er meer over in deze blog.

Wat maakt leidingwater in theorie zo gezond?

Leidingwater bevat de mineralen calcium (Ca++) en magnesium (Mg++) die enorm goed voor jou zijn. Jouw lichaam kan simpelweg niet zonder deze mineralen.

Zo bevordert calcium onder meer de stevigheid van je botten. Magnesium is dan weer belangrijk voor de energievoorziening in je lichaam, de opbouw van enzymen, de verlaging van stress en de verbetering van je geheugen.

Wat gebeurt er met de gezonde mineralen zonder een Water Activator?

De mineralen calcium (Ca++) en magnesium (Mg++) zijn niet alleen essentieel voor je gezondheid. Ze blijven helaas ook geleidelijk aan achter in je leidingen en huishoudelijke toestellen in de vorm van kalk.

Zo trekken de ionen Ca++, Mg++ en CO3-- elkaar steeds aan en vormen ze samen het molecule CaC03, dat neerslaat in je leidingen en toestellen. De officiële naam van het molecule CaC03 is calciet, maar je kent het wellicht beter als kalksteen.

Als je vaak water van de kraan drinkt, moet je beseffen dat het merendeel van de gezonde mineralen dus achter is gebleven in je leidingen. En dat je leidingwater eigenlijk niet meer zo gezond is als je hoopte.

Hoe behoudt een Water Activator de gezonde mineralen in het water?

De Water Activator behandelt het water door middel van eenelektromagnetisch veld, dat ervoor zorgt dat de mineralen Ca++ en Mg++ zich niet meer aan elkaar en je leidingen kunnen hechten in de vorm van kalk.

En dat betekent dus dat de gezonde mineralen in het kraantjeswater blijven. Onderzoek van de Rijksuniversiteit Gent toont zelfs aan dat water dat behandeld is door de Water Activator tot 70 procent meer gezonde mineralen bevat dan gewoon leidingwater.

Drink je vaak kraantjeswater om jezelf kosten te besparen en het milieu niet te belasten? Vergeet dan zeker niet jouw eigen gezondheid. Door de Water Activator van AguaVibes te plaatsen is de gezondheid van jou en je gezin verzekerd.

AguaVibes: bevordering gezondheid en milieu

AguaVibes staat voor gezond water. We concentreren ons op de gezondheid van mensen, het milieu en toestellen. Daarom ontwikkelen we producten die jouw gezondheid bevorderen en ecologisch zijn. We beseffen dat water de basis is van al het leven. En het verdient dan ook onze focus.

Kalkprobleem eBook

Download
ons gratis eBook

Jouw kalkprobleem opgelost zonder zout en onderhoud

Naam
Email
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ontvang nu een gratis offerte!

Wil jij ook kalkvrij en mineraalrijk water? We helpen je graag met "neen" te zeggen tegen kalkproblemen en plastic flessen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Beoordelingen
Uitmuntend
Jan 01

“ Het doet perfect wat het moet doen, na een paar dagen zie je bijvoorbeeld dat de aangekoekte kalk begint los te komen. Het is een milieubewuste keuze, geen zouten die in de riolering komen, geen chemische producten in je water. Het water blijft perfect drinkbaar. En het is in mijn ogen goedkoop.”

Didier van Goey
37 jaar
Dec 05

"Jarenlang heb ik een waterontharder met zout gehad, maar dat werd mij op den duur te kostelijk. Daarom kocht ik zo’n Water Activator, want dat toestel heeft geen onderhoud nodig. Het werkt begod evengoed en zelfs beter, want nu kan ik gewoon van de kraan drinken…"

Ron Sterckx
52 jaar
Nov 11

"Ik ben al lang bezorgd om het milieu, maar vooral sinds ik kinderen heb. Daarom vind ik de Water Activator perfect. Ik hoef nooit nog water uit plastic flessen te kopen, want ik drink gewoon van de kraan. En het water is zelfs nog gezond ook!"

Céline Breugelmans
46 jaar
Okt 22

"Geringe plaats dat het toestel inneemt. Geen zout nodig. Plaatsing door installateur. Resultaat is zelfs beter dan verwacht!!! Water is echt overal zachter en ook beter van smaak!!!Zeker ook de prijs/kwaliteit!"

Walter De Sutter
52 jaar