Bezoek AguaVibes® op Bouw&Reno 2020

Bouw&Reno

Op Bouw&Reno in Antwerp Expo vind je van 11 tot 19 januari 2020 naast info over bouwen en renoveren ook AguaVibes® terug. Op onze stand kan je kennismaken met de Water Activator, de gezonde en voordelige waterontharder.

Wat is Bouw&Reno?

Bouw&Reno

Zoals de naam al doet vermoeden is Bouw&Reno dé bouw- en renovatiebeurs. Van 11 tot 19 januari 2020 kan je in de Antwerp Expo kennismaken met maar liefst 250 exposanten uit de sector, die jou info, creatieve ideeën en inspiratie geven voor een geslaagd bouwproject.

Ook kan je er extra vragen stellen tijdens een persoonlijke, objectieve adviessessie van zo’n 20 minuten. De adviseurs zijn pro’s in domotica, interieurschrijnwerk, dakwerken, duurzaam bouwen, werken met een architect, enzovoort.

Wat doet AguaVibes® op Bouw&Reno?

Iedere woning die gebouwd of gerenoveerd wordt, hoort voorzien te zijn van een AguaVibes® Water Activator. Deze waterontharder van de toekomst voorkomt niet alleen kalkaanslag, maar verwijdert ook kalk die reeds aanwezig is in je leidingen en huishoudelijke apparaten.

Bovendien werkt de Water Activator zonder chemicaliën of zout. Ook moet de Water Activator nooit onderhouden worden, waardoor je heel wat bijkomende kosten uitspaart. Maar bovenal: de Water Activator behoudt alle gezonde mineralen in je kraanwater.

Op Bouw&Reno geven we jou graag wat meer info over de Water Activator en de vele voordelen die deze gezonde waterontharder jou, je gezin en je woning te bieden heeft.

Bouw&Reno Aguavibes Stand

Waar vind je AguaVibes® precies op de beurs?

AguaVibes® heeft een prominente plaats gekregen op Bouw&Reno, namelijk standplaats 1131 in hal 1. Wanneer je via de hoofdingang in hal 1 komt, kijk je recht op onze stand. Ook staan we dichtbij de winterbar.

Ontdek de Water Activator nu al!

Kan je niet wachten tot de beurs en wil nu al meer lezen over de Water Activator? Meer informatie over de Activator vind je hier.

Deel dit artikel