Bezoek AguaVibes® op Bouw&Reno 2020

Share

Kom AguaVibes bezoeken op Bouw&Reno in Antwerp Expo van 11 tot 19 januari. Lees er hier meer over!

Op Bouw&Reno in Antwerp Expo vind je van 11 tot 19 januari 2020 naast info over bouwen en renoveren ook AguaVibes® terug. Op onze stand kan je kennismaken met de Water Activator, de gezonde en voordelige waterontharder.

Wat is Bouw&Reno?

Bouw&Reno

Zoals de naam al doet vermoeden is Bouw&Reno dé bouw- en renovatiebeurs. Van 11 tot 19 januari 2020 kan je in de Antwerp Expo kennismaken met maar liefst 250 exposanten uit de sector, die jou info, creatieve ideeën en inspiratie geven voor een geslaagd bouwproject.

Ook kan je er extra vragen stellen tijdens een persoonlijke, objectieve adviessessie van zo’n 20 minuten. De adviseurs zijn pro’s in domotica, interieurschrijnwerk, dakwerken, duurzaam bouwen, werken met een architect, enzovoort.

Wat doet AguaVibes® op Bouw&Reno?

Iedere woning die gebouwd of gerenoveerd wordt, hoort voorzien te zijn van een AguaVibes® Water Activator. Deze waterontharder van de toekomst voorkomt niet alleen kalkaanslag, maar verwijdert ook kalk die reeds aanwezig is in je leidingen en huishoudelijke apparaten.

Bovendien werkt de Water Activator zonder chemicaliën of zout. Ook moet de Water Activator nooit onderhouden worden, waardoor je heel wat bijkomende kosten uitspaart. Maar bovenal: de Water Activator behoudt alle gezonde mineralen in je kraanwater.

Op Bouw&Reno geven we jou graag wat meer info over de Water Activator en de vele voordelen die deze gezonde waterontharder jou, je gezin en je woning te bieden heeft.

Bouw&Reno Aguavibes Stand

Waar vind je AguaVibes® precies op de beurs?

AguaVibes® heeft een prominente plaats gekregen op Bouw&Reno, namelijk standplaats 1131 in hal 1. Wanneer je via de hoofdingang in hal 1 komt, kijk je recht op onze stand. Ook staan we dichtbij de winterbar.

Ontdek de Water Activator nu al!

Kan je niet wachten tot de beurs en wil nu al meer lezen over de Water Activator? Meer informatie over de Activator vind je hier.

Kalkprobleem eBook

Download
ons gratis eBook

Jouw kalkprobleem opgelost zonder zout en onderhoud

Naam
Email
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ontvang nu een gratis offerte!

Wil jij ook kalkvrij en mineraalrijk water? We helpen je graag met "neen" te zeggen tegen kalkproblemen en plastic flessen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Beoordelingen
Uitmuntend
Jan 01

“ Het doet perfect wat het moet doen, na een paar dagen zie je bijvoorbeeld dat de aangekoekte kalk begint los te komen. Het is een milieubewuste keuze, geen zouten die in de riolering komen, geen chemische producten in je water. Het water blijft perfect drinkbaar. En het is in mijn ogen goedkoop.”

Didier van Goey
37 jaar
Dec 05

"Jarenlang heb ik een waterontharder met zout gehad, maar dat werd mij op den duur te kostelijk. Daarom kocht ik zo’n Water Activator, want dat toestel heeft geen onderhoud nodig. Het werkt begod evengoed en zelfs beter, want nu kan ik gewoon van de kraan drinken…"

Ron Sterckx
52 jaar
Nov 11

"Ik ben al lang bezorgd om het milieu, maar vooral sinds ik kinderen heb. Daarom vind ik de Water Activator perfect. Ik hoef nooit nog water uit plastic flessen te kopen, want ik drink gewoon van de kraan. En het water is zelfs nog gezond ook!"

Céline Breugelmans
46 jaar
Okt 22

"Geringe plaats dat het toestel inneemt. Geen zout nodig. Plaatsing door installateur. Resultaat is zelfs beter dan verwacht!!! Water is echt overal zachter en ook beter van smaak!!!Zeker ook de prijs/kwaliteit!"

Walter De Sutter
52 jaar